Информации за трговска марка

Индија Јан 08

Сите материјали на овој сајт, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на цртани ликови, слики, илустрации, аудио клипови и видео клипови, се заштитени со авторски права, трговски марки, и други права на интелектуална сопственост кои се во сопственост и под контрола на Cartoon Network ( "КН ") или од страна на други лица кои го лиценцираа своите материјал за КН. Материјали за CartoonNetworkindia.com се само за ваша лична, некомерцијална употреба. Овие материјали не можат да бидат копирани, репродуцира, реиздава, подигнати, испратени, пренесува или дистрибуира во било кој начин, вклучувајќи и преку e-mail или други електронски средства. Без претходна писмена согласност од сопственикот, модификација на материјали, користење на материјали на било кој друг веб-сајт или мрежно поврзани компјутери, или користење на материјали за други цели освен за лична, некомерцијална употреба е прекршување на авторските права , трговски марки, и други сопственички права, и е забрането. Имателите на трговски марки за ликовите кои се појавуваат на овој сајт се како што следува:

Бетмен и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © DC Comics.

Бен 10 и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

CAMP Лазло и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Име: Детска Следна врата и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Храброст на кукавички куче и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

DEXTER во лабораторијата и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Dragon Ball, Dragon Ball Z и Dragon Ball GT - © 2003 BIRD студио / SHUEISHA, Toei анимација. Лиценцирано од FUNimation® Продукција, ООД Сите права се задржани. Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT и сите логоа, имиња на различни сличности него се заштитни знаци на Toei анимација.

ЕД, EDD N EDDY и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Мрачната Авантурите на Били и Манди и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Џони Браво и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

KRYPTO НА SUPERDOG и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © DC Comics.

Одг © 2006 Покемон. © 1997-2006 Нинтендо, суштества. ИГРА навивач, ТВ Токио, Shopro, JR Kikaku. Покемон својства се заштитни знаци на Нинтендо.

Попај НА ЕМИСИЈА © Тарнер Забава копродукции

Powerpuff девојки и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Cartoon Network.

Scooby-Doo и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Хана-Барбера.

ШТО Е НОВО Scooby-Doo? И сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Хана-Барбера.

Scooby-Doo, каде си! И сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Хана-Барбера.

ТИМ Галаксија © 2006 МАРАТОН? МИСТЕРИЈАТА анимација? JETIX Европа? FRANCE3 и сите поврзани со логоа, имиња и препознатлив лик се ексклузивна сопственост на маратонот. Сите права се задржани.

Teen Titans и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © DC Comics.

Том и Џери и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Тарнер Забава копродукции

Том и Џери деца и сите поврзани со ликови и елементи се заштитни знаци на и © Тарнер Забава копродукции

Трансформатори Cybertron © Hasbro Inc.

Winx Club © Виножито Srl. Сите права се задржани.

Xiaolin пресметка © Ворнер Брос Entertainment Inc.