информации за игра: Hero Team Boxing

Hero Team Boxing Опис:

Нашиот херој на тимот мора: Моќ Ренџерс, Супермен, Бетмен се бори против сите непријатели. Контрола на херои ги бокс, да помине сите нивоа на оваа игра. Ако го погоди противник повеќе од еднаш ќе биде еден удар моќ.


контрола: - Use A key for left punch. - Use S key for right punch. - Use Space Bar for block. - Use Arrow key to move. - Use A + S + Up key to use special moves. Our Hero Team have: Power Rangers, SuperMan, BatMan fight all enemies. Control of the heroes boxing them, pass all levels of this game. If you hit the opponent more than once will be one punch power.

(4 votes, average 4.00 out of 5)Слични игри

 • Ant Man and the Wasp: Attack of the Robots
  мравка и оса: напад на роботите
 • The Wolverine Tokyo Fury
  X-Men Wolverine Токио бес
 • Lego DC Comics Super Heroes Superman
  Лего DC Comics супер херои Супермен
 • Ben 10 Hero Time
  бен 10 херој време
 • Teenage Mutant Ninja Turtles Ultimate Hero Clash 2
  моќ Ренџерс vs нинџа желки крајна херој судир 2
 • Power Rangers Unleash The Power
  моќ Ренџерс ослободи моќта
 • Teenage Mutant Ninja Turtles vs Power Rangers Ultimate Hero Clash 2
  Тинејџерскиот мутант нинџа желки vs Моќ Ренџерс крајна херој судир 2
 • Disney Hero Trip
  Дизни херој патување
 • Batman's Ultimate Rescue
  крајна спасување на Бетмен
 • Power Rangers Dino Super Charge Are You Dino Super Charged
  моќ Ренџерс Дино Супер Полнење си Дино супер напаѓа
 • Power Rangers Monster Fighting Frenzy
  Моќ Ренџерс чудовиштето борбите бес
 • Power Rangers Dino Super Charge Unleash The Power 2
  моќ Ренџерс Дино Супер Полнење ослободи моќта 2
 • SuperMan Break Through The Sky
  Супермен пробијат на небото
 • Halloween Batman
  Ноќта на вештерките Бетмен
 • Superhero Princesses Dress Up
  суперхерој принцези се облекуваат
 • Justice League: Injustice for All
  правда лигата: неправда за сите
 • DC Comics Super Heroes Team Up
  DC Comics супер херои се здружи
 • Lego Dc Comics Mighty Micros
  Лего DC Comics силен Micros
 • Green lantern
  зелена фенер црвен судир
 • Power Rangers: Super Samurai
  Моќ Ренџерс: Супер Самурај
 • Marvel Super Heroes Comic Cover Builder
  Марвел супер херои стрип капак градител
 • 160x120
  моќ Ренџерс самурај длабоко морето одбрана
 • Big Hero 6 Agents
  голем херој 6 агенти
 • The Justice League: Gods Among Us Superman
  лига на правдата: Боговите меѓу нас Супермен
 • Batman Amazing Adventure
  Бетмен неверојатна авантура
 • Power Rangers War Armies Of Robots
  моќ Ренџерс војна армија на роботи
 • Batman Shoot Em Up
  Бетмен пука em up
 • Power Rangers Save Peace
  моќ Ренџерс спаси мир
 • Batman Battle of Survival
  Бетмен битка за опстанок
 • Power Rangers Special Mission
  моќ Ренџерс посебна мисија
 • Superman Dangerous Mission
  Супермен опасна мисија
 • Hulk Vs You
  Мечка vs вас

други игри

 • Regular Show Game - Fist Punch 2
  regular show game - fist punch 2
 • Spiderman 3D Fighting
  Спајдермен 3D борбите
 • Ben 10 Omniverse Game - Omniverse Collection Online
  ben 10 omniverse game - omniverse collection online
 • Teen Titans Go Game - Slash of Justice
  Тинејџерските титани одат во игра - коса од правда
 • Hong Kong Ninja
  Хонг Конг нинџа
 • Halloween Scary Brawl
  Никелодеон Ноќта на вештерките Хорор тепачка
 • Teenage Mutant Ninja Turtles Pizza Quest
  Тинејџерскиот мутант нинџа желки пица потрага
 • Mighty Magiswords Dimensional Domination
  силен magiswords димензионални доминација
 • Naruto Mini Battle 2
  Кајгана мини битка 2
 • Teenage Mutant Ninja Turtles Ultimate Hero Clash 2
  моќ Ренџерс vs нинџа желки крајна херој судир 2
 • Teenage Mutant Ninja Turtles vs Power Rangers Ultimate Hero Clash 2
  Тинејџерскиот мутант нинџа желки vs Моќ Ренџерс крајна херој судир 2
 • Anime Legends 2.5
  аниме легенди 2.5
 • Ben 10 Omniverse Final Clash
  бен 10 Omniverse последниот судир
 • Ben 10 : Omniverse Rebel Fighting
  бен 10: Omniverse бунтовнички борби
 • Teenage Mutant Ninja Turtles Tournament Fighters
  Тинејџерскиот мутант нинџа желки турнир борци
 • Regular Show: Battle of the Behemoths
  Редовно шоу: Битка на behemoths
 • Hero Team Boxing
  херој тим бокс
 • Power Rangers Monster Fighting Frenzy
  Моќ Ренџерс чудовиштето борбите бес